Marketing voor kapsalons

Meer nieuwe klanten en een volle agenda;
het is geen sprookje!

Door de handige marketing tools van 1Kapper.nl zorgen wij voor een optimale vindbaarheid van jouw salon en houd jij  envoudig het contact warm met je huidige klanten

  • Salon goed vindbaar op internet
  • Eigen informatiepagina
  • Promotiemateriaal
  • Klantervaringen verzamelen
  • Nieuwsbrieven
  • Verjaardagen

Dit kassasysteem voor je kapsalon kan worden gecombineerd met de online agenda van 1Kapper.nl. Ideaal! Je kunt  irect vanuit de agenda afrekenen met de klant, zodat de bon direct bij de klantgegevens komt. Uiteraard kun je ook  lleen de kassa gebruiken.Wij geven gratis telefonisch een vrijblijvende demonstratie van ons kassasysteem kapsalon.

Salon goed vindbaar op internet

Hoe kan een klant jouw salon of barbershop vinden? Omdat ze toevallig bij je salon langs lopen of omdat ze googlen op een kapper of barber bij jou in de buurt? Dat kan beter. Met de online agenda van 1Kapper.nl is jouw salon zeer goed vindbaar op het internet. Dat bespaart jou veel kosten voor advertenties voor Google. Gemiddeld hebben salons die bij 1Kapper.nl zijn aangesloten meer dan 9 nieuwe klanten per maand.

Eigen informatiepagina

Iedere kapsalon of barbershop die boekbaar is via 1Kapper.nl heeft een eigen informatiepagina die je zelf kunt  menstellen. Wanneer men klikt op jouw salon kan de klant direct jouw openingstijden, prijslijst, adres en reviewcijfer zien en via deze pagina ook direct een online afspraak maken.

Promotiemateriaal

Online de kapper reserveren is niet meer weg te denken. Om jouw klanten te laten weten dat jouw salon een online  afsprakensysteem heeft, sturen wij je promotiemateriaal na je aanmelding. Handig om zo iedereen op de hoogte te  tellen.

Klantervaringen

Klanten kunnen na hun kappersbezoek een review achter laten bij de kapsalon. Dit is voor jou een ideale manier  nzicht te krijgen in de beleving van de klant, de dienstverlening te kunnen verbeteren waar nodig en nieuwe klanten op  e hoogte te brengen van jouw service en dienstverlening. En heb jij een geweldige review score? Dan ontvang je een Review Certificaat die je een mooi plekje kunt geven in de salon.

Nieuwsbrieven

Heb jij nieuws of een speciale aanbieding en wil je dit communiceren naar je klanten? Met de nieuwsbrieven widget  un je eenvoudig een nieuwsbrief opstellen versturen naar je klanten. Wil je de nieuwsbrief versturen naar een bepaalde groep klanten? Geen probleem. Je kunt je klantenlijst filteren voordat je de nieuwsbrief verstuurd.

Verjaardagen

“Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Op vertoon van deze e-mail ontvang je in onze salon tot 2 weken na je  erjaardag een cadeautje/korting....” Iedere klant feliciteren met zijn/haar verjaardag veel werk? Helemaal niet en het  ordt zeer op prijs gesteld. Jij stelt de verjaardagse-mail één keer samen en het systeem verstuurt automatisch de felicitatie naar de klanten die jij wenst. Je hoeft er nooit meer aan te denken. De tekst kun je uiteraard weer zelf  anpassen wanneer je dat wilt.