Marketing voor salons

Meer klanten en omzet

Je hebt een prachtige salon, maar je wilt graag meer naamsbekendheid. Hoe zet je jouw salon op de kaart zodat meer mensen jouw salon weten te vinden? De juiste advertenties plaatsen kost veel tijd en geld. Door de handige marketing tools van 1Beautysoftware.nl zorgen wij voor een optimale vindbaarheid van jouw salon. Hierdoor trek je veel nieuwe klanten en houd jij eenvoudig het contact warm met je huidige klanten

Jouw salon op de kaart

Hoe kan een klant jouw salon vinden? Vroeger hoopte je dat klanten langs kwamen lopen. Of moest je dure advertenties kopen in de Gouden Gids of een plaatselijk krantje. Gelukkig gaat dat tegenwoordig een stuk makkelijker.

Salons die zijn aangesloten bij 1BeautyAfspraak.nl zijn zeer goed vindbaar op het internet. Dat bespaart jou veel kosten voor Google advertenties. Via het reserveringssysteem komt jouw salon snel naar voren. De klant kan snel een afspraak maken.

Eigen informatiepagina

Iedere salon die boekbaar is via 1BeautyAfspraak.nl heeft een eigen informatiepagina die je zelf kunt samenstellen. Op deze manier kan de klant direct jouw openingstijden, adres en prijslijst zien. Maar bovenal belangrijk; via deze pagina kan ook direct een online afspraak gemaakt worden.

Promotiemateriaal

Online reserveren is niet meer weg te denken.  Om jouw klanten te laten weten dat jouw salon een online afsprakensysteem heeft, sturen wij je promotiemateriaal na je aanmelding. Handig om zo iedereen op de hoogte te stellen.

Nieuwsbrieven

Heb jij nieuws of een speciale aanbieding? Communiceer dit naar je klanten met een nieuwsbrief. Met de nieuwsbrieven module kun je eenvoudig een nieuwsbrief opstellen en versturen naar je klanten.

Verjaardagen van klanten niet vergeten

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Op vertoon van deze e-mail ontvang je in onze salon tot 2 weken na je verjaardag een cadeautje/korting....”

Iedere klant feliciteren met zijn of haar verjaardag? Dat klinkt raar, maar dat kan. Het wordt zeer op prijs gesteld en is met onze verjaardag e-mail functie niet veel werk.  Jij stelt de verjaardag e-mail één keer samen en het systeem verstuurt automatisch de felicitatie naar de klanten die jij wenst. Je hoeft er zelf niet meer aan te denken. De tekst kun je uiteraard weer zelf aanpassen wanneer je dat wilt. Een prachtige marketing tool voor jouw salon.

Benieuwd hoe het werkt voor jou?
Vraag een online demo aan

Wij nemen graag contact met je op wanneer het jou uitkomt.