Gratis
6 maanden
proefperiode

Reserveringssysteem voor salon

Dé ideale agenda software

 

Waarom een reserveringssysteem voor salons?

Heb jij je zelf wel eens afgevraagd hoe een nieuwe klant jouw salon kan vinden? Niets is zo belangrijk om goed vindbaar en bereikbaar te zijn voor (nieuwe) klanten.

Goed bereikbaar zijn voor afspraken is uiteraard heel belangrijk voor alle ondernemers in de beauty branche. Overdag, wanneer jij met een behandeling bezig bent, wil je het liefst niet gestoord worden. En buiten de  openingstijden van jouw salon wil je dat klanten een afspraak bij je kunnen maken zonder dat je wordt gestoord in je vrije tijd.

Door het grote succes van het reserveringssysteem van 1Kapper.nl in de kappersbranche was er al snel de vraag naar een soortgelijk reserveringssysteem voor salons in de beautybranche. De online agenda van 1Beautysoftware.nl is hierbij ontstaan. Alle salons die zijn aangesloten bij 1Beautysoftware.nl zijn automatisch te reserveren via het reserveringssysteem van 1Beautyafspraak.nl. Salons zijn op deze manier altijd bereikbaar voor reserveringen.

Afspraken worden direct bevestigd naar de klant en de klant ontvangt een herinnering van de afspraak.

Ga jij werken met het reserveringssysteem van 1Beautyafspraak.nl?

Je zult meer klanten ontvangen en een betere naamsbekendheid krijgen. Dit komt omdat jouw salon direct naar voren komt wanneer klanten op zoek zijn naar een salon bij jou in de buurt.

Klanten waarderen online reserveren enorm. Overdag, maar vooral ook 's avonds worden er veel online afspraken gemaakt.

Klanten kunnen een afspraak maken via:

  • het reserveringssysteem 1BeautyAfspraak.nl
  • de website van de salon (wanneer aanwezig)

1Beautyafspraak.nl is een gebruiksvriendelijke agenda zowel voor de klant als voor de ondernemer. De klant kan heel gemakkelijk zelf online een afspraak inplannen. Zo hebben wij daar minder werk van en de klant krijgt een bevestiging en een herinnering van de afspraak. Je hebt zelfs opties om de klant een mailtje te sturen voor hun verjaardag. Dit wordt zeer gewaardeerd door onze klanten! Ik zou iedereen de software van 1Beautyafspraak.nl aan willen bevelen! Het bedrijf heeft ook een goede klantenservice en ze zijn goed te bereiken als je problemen ondervindt. Ze staan graag voor je klaar.
"Karins Schoonheidssalon - Kollum"
"Karins Schoonheidssalon - Kollum" Karin de Vries

Interesse?

Wanneer je je aanmeldt bij 1Beautyafspraak.nl betaal je éénmalig aanmeldkosten van slechts €85,-. Jouw salon is dan aangemeld bij 1BeautyAfspraak.nl. Hierdoor is je salon goed online vindbaar en klanten kunnen online een afspraak bij je maken. Eigen reserveringen kun je zelf in de online agenda zetten. Na je aanmelding heb je maar liefst een half jaar, tot max. 250 gratis online afspraken, de tijd om te kijken of dit reserveringssysteem aansluit bij jouw wensen voor jouw salon. Wil je na de 6 maanden gebruik blijven maken van de online salon agenda? Dan betaal je GEEN vast tarief per maand per maand, maar slechts 1 punt bij een online reservering. Je betaalt dus alleen wanneer het je ook iets oplevert. Dat vinden wij heel logisch.

Geen contract

Wij werken niet met contracten of met een opzegtermijn.

Benieuwd hoe het werkt voor jou?
Vraag een online demo aan

Wij plannen graag samen een tijdstip wanneer het jou uitkomt