6 maanden
proefperiode

Jouw kapsalon op 1Kapper.nl

Kapsalons die met de online agenda van 1Kappersoftware werken, zijn automatisch online te reserveren via de website van 1Kapper.nl. Dit heeft veel voordelen voor de salons. In Google en andere zoekmachines is de kapsalon online veel beter vindbaar en (nieuwe) klanten weten de kapsalon goed te vinden.

Gemiddeld maken 60%  van de klanten buiten de openingstijden van de kapsalon een afspraak . Op deze manier is de kapsalon altijd bereikbaar voor reserveringen.

Via 1Kapper.nl worden jaarlijks een paar miljoen online kappersafspraken gemaakt.
Wij zijn er voor kleine en grote kapsalons, in de grootste steden tot in de kleinste dorpen.

Lege plekken in de agenda worden gevuld

De klant ontvangt direct na het reserveren een keurige bevestiging van de reservering. Ook de salon ontvangt deze bevestiging en de reservering van de klant staat automatisch in de agenda bij de kapsalon. Ziet een kapsalon eigenaar vanavond om 22 uur dat hij morgen om 10 uur nog een lege plek heeft in de salon? Dan kan dit morgenvroeg bij het opstaan alweer keurig zijn ingevuld met een nieuwe reservering. Lege plekken worden zoveel mogelijk ingevuld en er is een optimale agendavulling.

Zelf de regie houden over je agenda

Jij houdt helemaal de regie over je eigen agenda. De agenda kun je precies zo instellen als dat je zelf wenst qua openingstijden, werkroosters, vrije dagen, inwerktijden of (deel)behandelingen. Dit is eenvoudig in te stellen en wij kunnen je hier ook graag bij helpen.

No shows verleden tijd

No-shows zijn minimaal en verleden tijd omdat de klant een bevestiging en een herinnering ontvangt van de afspraak. Een afspraak vergeten? Dat kan niet meer met deze online agenda.

Meer klanten, minder telefoon

Wanneer klanten zijn geweest, kunnen ze na een tijdje herinnerd worden dat het weer tijd wordt voor een nieuwe kappersafspraak. Hierdoor maken klanten sneller weer een afspraak en gaan vaker naar de kapper.

Door het online reserveren heb je in de kapsalon minder telefoon. Dit geeft  veel rust in de salon voor jezelf en voor de klant in de stoel.

Geen maandelijkse kosten

Het voordeel van de online agenda van 1Kapper.nl is dat de kapsalon geen vaste maandelijkse kosten heeft. Wij werken met punten. Een salon betaalt slechts 1 punt wanneer er ook daadwerkelijk een online reservering binnen komt. Eigen reserveringen en het gebruik van de agenda met klantenbeheer is verder geheel kosteloos.

Daarnaast heeft 1Kapper.nl ook een zeer gebruiksvriendelijk kassa systeem. Deze kassa kan gekoppeld worden aan de online agenda, maar salons kunnen ook kiezen om alleen het kassa systeem te gebruiken. Dit kassa systeem is in de afgelopen 10 jaar explosief gegroeid onder de kapsalons in Nederland. Dit komt door de zeer lage prijs en de gebruiksvriendelijkheid.

Proefperiode 6 maanden

Wil jij ook eens proberen of hoe de online agenda van 1Kapper.nl werkt? Wij geven salons geheel vrijblijvend een online demo. Wanneer je je vervolgens aanmeldt, betaal je slechts €85,- aanmeldkosten. Wij zetten je salon dan online op 1Kapper.nl en helpen je om je agenda naar wens in te vullen. Vervolgens kun je de online agenda voor 6 maanden
(max 250 online reserveringen)  
proberen zonder verdere kosten.

1Kapper.nl is al meer dan 11 jaar het grootste online reserveringssysteem voor kapsalons. Veel salons zijn er groot mee geworden en werken al meer dan 10 jaar met deze online agenda.