Kapperssoftware

Speciaal ontwikkeld voor kapsalons

Of je nu op zoek bent naar een online agenda of een kassasysteem voor je kapsalon, deze software is speciaal ontwikkeld voor kapsalons.  Ben je een grote kapsalon of werk je alleen? Voor iedere kapsalon is deze kapperssoftware zeer aantrekkelijk.

Foto4

1Kapper.nl was de eerste op de kappersmarkt met een online kappersagenda in 2008. Het aantal kapsalons waar je online een afspraak bij de kapper kon maken, steeg snel. De reserveringswebsite www.1Kapper.nl, waar je online je kappersafspraak kan maken, groeide explosief.

De reden van de snelle groei is dat kappers bij deze kapperssoftware alleen betalen wanneer het hun ook iets oplevert. Een kapsalon betaalt per online gemaakte afspraak. Het verdere gebruik van de salonsoftware is helemaal gratis. Een online reservering komt direct in de agenda van de salon te staan en de klant ontvangt direct een bevestiging.

BAKS Skincare Co. (2)

Ik begrijp niet dat niet alle kapsalons in Nederland met 1Kapper.nl werken, het kan altijd uit en het levert je zoveel omzet op

Dit vertelde een kapsalon eigenaar ons die al meer dan 10 jaar met de kapperssoftware van 1Kapper.nl werkt. Hij gaf aan dat het zijn beste stap ooit was in de kapsalon.

De kapsalon software van 1Kapper.nl bestaat uit een online agenda en een kassa systeem, maar als kapsalon eigenaar hoef je niet persé beide modules af te nemen. Heb je wel beide modules, de kappersagenda en de kassa, dan kun je ook afrekenen vanuit de agenda.

Als kapsalon eigenaar heb je overdag de agenda open staan op je computer. Wil een klant afrekenen, dan klik je op de naam van de klant in de agenda en kun je direct afrekenen op naam van de klant. Zo houd je alle klantgegevens goed bij elkaar.

Kappers app

Kappers app

Kapsalons die met onze online kapperssoftware werken, zijn ook boekbaar via de gratis kappers app. Geen extra kosten voor de kapsalon en toch op ieder moment boekbaar voor de klant. Dit werkt omzet verhogend en geeft veel rust in de kapsalon. De agenda wordt vanzelf gevuld en er is minder telefoon in de salon.  Een afspraak gemaakt via de kappers app, komt ook direct in de kappersagenda van de kapsalon. De klant ontvangt direct een bevestiging.

Kassasysteem voor kapsalons

De kassa is eenvoudig te gebruiken en je kunt alle nodige gegevens uit deze kassa kapperssoftware halen. Voor slechts €15,- per maand kun je deze kassa software gebruiken op een computer, laptop of een tablet. De kassa kan in combinatie met de agenda worden gebruikt voor nog meer gemak. Meer informatie: Kassasysteem software

kassa uitgesneden

Online agenda voor kapsalon

Voor de online agenda van 1Kapper.nl heeft een kapsalon geen vaste kosten per maand. Bij de online agenda werken we met puntenbundels. Eén online afspraak kost slechts 1 punt. Deze punten kun je in een puntenbundel aanschaffen. Meer informatie over de online agenda: Agenda-software

Speciale ZZP bundel

Ben jij een kapper zonder personeel, dan kun je kiezen voor de speciale ZZP-bundel.
De ZZP-bundel bestaat uit de online kappersagenda en het kassasysteem. Tevens is de ZZP-bundel inclusief de verjaardags e-mail. Hiermee kun je al je klanten automatisch een felicitatie sturen met hun verjaardag en eventueel een aanbieding meesturen. Hoe deze kapsalon software eruit ziet en hoe het werkt? Wij laten je het graag zien in een vrijblijvende online demo. Benieuwd naar meer informatie over deze ZZP-bundel?
Klik op de volgende link: ZZP bundel

 

Gratis marketing materiaal

Alle kapsalons die werken met onze kapperssoftware ontvangen gratis kapsalonmarketing materiaal voor hun kapsalon.

Eigen website niet nodig

Het is niet nodig om een eigen website te hebben van je kapsalon wanneer je met onze kapperssoftware wilt gaan werken. Heb je wel een eigen website, dan kun je een boekingsbutton plaatsen op je website. Klanten kunnen dan ook via jouw website een online afspraak maken in jouw salon.

Arjan Cruiming
Arjan Cruiming oprichter/eigenaar

Nog vragen over onze kapperssoftware?      Bel ons gerust; 085 - 016 09 08