Software voor kapsalon

Heb jij een eigen kapsalon? Dan heeft 1Kappersoftware.nl dé software oplossingen voor jouw bedrijf. Alle kapsalons die werken met de online agenda van 1Kapperssoftware zijn automatisch te reserveren via het landelijk reserveringssysteem van 1Kapper.nl. Jaarlijks verwerkt 1Kapper.nl meer dan 2 miljoen kappersafspraken per jaar. Gemiddeld heeft een kapsalon die is aangesloten bij 1Kapper.nl meer dan 9 nieuwe klanten per maand.

Kassasysteem voor kapsalons

Met het kassasysteem van 1Kapper.nl heb je naast het afrekensysteem ook alle nodige financiële lijsten bij de hand, inclusief klantenbeheer en voorraadbeheer. Voor slechts €16,50 per maand heb je het goed geregeld met dit online kassa systeem.

Online agenda voor kapsalons

Kies je voor de online agenda van 1Kapper.nl, dan ben betaal je alleen wanneer je een online reservering ontvangt. Eigen reserveringen kun je zelf in de agenda zetten. Ook deze reserveringen worden keurig bevestigd door het systeem van 1Kapper.nl Het gebruik van de agenda inclusief alle klantenkaarten e.d. is helemaal gratis. Een online agenda op basis van No Cure No Pay. Ideaal!

ZZP-bundel

De ZZP bundel van 1Kapper.nl wordt veel gebruikt door zelfstandigen in de kappersbranche zonder personeel.
Deze ZZP-bundel  is een speciale bundel waarin de online agenda en het kassa systeem wordt aangeboden voor slechts €24,50 per maand. Met deze ZZP bundel heb je het als zzp-er in de kappersbranche perfect voor elkaar:

Voor je klanten

Klanten kunnen online een afspraak bij je maken via diverse kanalen. De afspraak wordt automatisch bevestigd en de klant ontvangt ook een keurige herinnering van de afspraak.

Voor jezelf

Je wordt niet gestoord door de telefoon tijdens de behandelingen wanneer klanten online een afspraak kunnen maken. Daarnaast heb je het administratief uitstekend voor elkaar. De btw aangifte is met deze ZZP bundel ieder kwartaal een “eitje”.

Wil je weten wat voor jouw kapsalon het beste is of wil je een demo van de online agenda of het kassa systeem? Bel gerust met onze helpdesk en wij denken graag met je mee. Wij kunnen je advies geven door onze jarenlange ervaring hierin.