Software voor nagelstudio

Voor iedere nagelstylist de beste oplossing

Wanneer een nagelstyliste druk bezig is met de nagels van de klant is het niet handig wanneer ze op dat moment wordt gestoord door de telefoon. Een online agenda biedt de oplossing om door te kunnen gaan met haar werk terwijl ze geen nieuwe boekingen mist.

 

Online agenda voor nagelstylistes

De salon betaalt geen vast maand tarief voor de online agenda van 1Beautysoftware.nl, maar betaalt alleen voor een online afspraak die binnenkomt. Deze betaling gaat met een puntenbundel. Voor iedere online gemaakte reservering betaal je 1 punt. Een punt is maximaal 0,45 cent. Dat kan dus altijd uit.
Jouw eigen reserveringen zet je zelf makkelijk in de agenda. Dit is geheel gratis. Alle reserveringen worden keurig door 1BeautyAfspraak.nl bevestigd. Ook ontvangen de klanten een herinnering van de afspraak. Dit voorkomt nos-shows.

Nagelstylistes krijgen veel nieuwe klanten via het reserveringssysteem van 1BeautyAfspraak.nl. Klanten zijn iedere dag op zoek naar een nagelstudio in de buurt. Wanneer ze een nagelstudio hebben gevonden, willen ze graag direct een online afspraak maken.  Dat kan bij iedere nagelsalon die is aangesloten bij 1BeautyAfspraak.nl.

De software van 1BeautyAfspraak.nl is een doeltreffend, maar eenvoudig systeem. Niet te veel onzin, maar alleen het nodige. Met deze online agenda heeft een nagelstyliste het zeer goed voor elkaar.

Klanten kunnen een afspraak maken via:

 • Het reserveringssysteem 1BeautyAfspraak.nl
 • Een link op de eigen website
 • Het reserveringssysteem 1Afspraak.nl
 • Een link op Social Media

Kassasysteem voor nagelstylistes

Het kassasysteem van 1Beautysoftware.nl is ook een online systeem. De kassa kan op iedere computer, laptop of tablet worden gebruikt. Je hoeft niks te installeren en je hoeft je ook geen zorgen te maken over updates.

Voor slechts 15 euro per maand heb je een zeer uitgebreid en gebruiksvriendelijke kassa. Geen gedoe meer met de administratie iedere maand, maar met 1 druk op de knop heb jij alles paraat voor de boekhouding of btw aangifte.

Voordelen van dit kassasysteem:

 • Zeer gebruiksvriendelijk en volledig kassasysteem
 • Geen updates of backups nodig
 • Slechts €15,- per maand
 • Kassa kan gecombineerd worden met de online agenda
 • Kassasysteem kan op meerdere plekken worden gebruikt
 • Alle financiële lijsten beschikbaar
 • Gegevens voor btw aangifte met 1 druk op de knop beschikbaar

 

Dit kassasysteem voor nagelsalons kan worden gecombineerd met de online agenda van 1BeautyAfspraak.nl. Op deze manier is het mogelijk om direct vanuit de agenda af te rekenen met de klant, zodat de bon direct bij de klantgegevens komt te staan. Maar uiteraard kun je ook alleen het kassa systeem zonder de online agenda gebruiken.

 

Benieuwd? Wij geven vrijblijvend een online demo van de agenda en/of het kassasysteem. Wanneer jij even tijd hebt, laten wij het je graag zien.

Bel ons gerust voor de mogelijkheden voor jouw salon. Wij denken graag met je mee.
Telefoon: 0594 - 820 211