Software voor nagelsalon

Voor iedere nagelstyliste de beste oplossing

Heb je een eigen onderneming als nagelstyliste, dan komen er veel zaken op je af. Met de juiste software wordt het een fluitje van een cent. Het scheelt je veel tijd en het levert je nieuwe klanten op.

Met onze nagelsalon software ontzorgen wij jou. Jij zorgt voor de klanten, wij regelen de rest.
Lijkt het je moeilijk? Onze software is zeer eenvoudig in gebruik en wij helpen je altijd graag.

"Wij zijn Mirjam en Larissa en werken samen in een gezellige drukke nagelstudio. De reden dat wij voor het afspraken systeem van 1BeautyAfspraak.nl kiezen is heel simpel. Het is gebruiksvriendelijk voor ons en onze klanten, duidelijk en overzichtelijk, je zit nergens aan vast, je hebt geen maandelijkse kosten en ze bieden altijd direct hulp wanneer dat nodig is. "
M's Nagelsalon - Almere
M's Nagelsalon - Almere Nagelstylistes

Online agenda

Wil jij dat klanten een online afspraak bij jou kunnen maken? Dankzij ons reserveringssysteem ben jij altijd bereikbaar voor reserveringen. Niet alleen tijdens de openingstijden van de salon, maar ook wanneer de deuren van jouw salon gesloten zijn. Daarnaast is jouw salon ook zeer goed vindbaar voor nieuwe klanten.

Terwijl jij mooie nagels maakt of geniet van je vrije tijd, regelen wij de online boekingen die automatisch in jouw agenda worden gepland. Wij verzorgen de bevestiging naar de klant en versturen een herinnering van de afspraak.

Zeg maar vaarwel tegen al die Whats app berichten met afspraakverzoeken.

Gratis
6 maanden
proefperiode

ZZP bundel

Nagelstylistes kiezen meestal voor de ZZP bundel. Deze bundel is voor zelfstandigen zonder personeel en bestaat uit de online agenda en de online kassa. In deze bundel zit ook de verjaardags e-mail voor klanten. Voor slechts €24,50 per maand heb je alles in één!

Gratis
3 maanden
proefperiode

"1Beautyafspraak.nl is een gebruiksvriendelijke agenda zowel voor de klant als voor de ondernemer. De klant kan heel gemakkelijk zelf online een afspraak inplannen. Zo hebben wij daar minder werk van en de klant krijgt een bevestiging en een herinnering van de afspraak. Ik zou iedereen de software van 1Beautyafspraak.nl aan willen bevelen! Het bedrijf heeft ook een goede klantenservice en ze zijn goed te bereiken. Ze staan graag voor je klaar"
Karin Schoonheidssalon - Kollum
Karin Schoonheidssalon - Kollum Eigenaresse

Gratis
3 maanden
proefperiode

Kassasysteem

Ons kassa systeem is ook een online systeem. De kassa kan op iedere computer, laptop of tablet worden gebruikt. Je hoeft niks te installeren en je hoeft je ook geen zorgen te maken over updates.

Voordelen van dit kassasysteem:

Dit kassasysteem voor nagelsalons kan worden gecombineerd met de online agenda. Op deze manier is het mogelijk om direct vanuit de agenda af te rekenen met de klant, zodat de bon direct bij de klantgegevens komt te staan. Maar uiteraard kun je ook het kassa systeem zonder de online agenda gebruiken.

  • Zeer gebruiksvriendelijk en volledig kassasysteem
  • Geen updates of backups nodig
  • Slechts €16,50 per maand
  • Kassa kan gecombineerd worden met de online agenda
  • Kassasysteem kan op meerdere plekken worden gebruikt
  • Alle financiële lijsten beschikbaar
  • Gegevens voor btw aangifte met 1 druk op de knop beschikbaar

 

Benieuwd? Wij geven vrijblijvend een online demo van de agenda en/of het kassasysteem. Wanneer jij even tijd hebt, laten wij het je graag zien.

Bel ons gerust voor de mogelijkheden voor jouw salon. Wij denken graag met je mee.
Telefoon: 0594 - 820 211