Software voor pedicure
 

Tijd voor de klant in de stoel en voor nieuwe klanten

Wil jij jouw pedicurepraktijk laten groeien en wil je online reserveringen ontvangen? Met onze alles-in-1 oplossing helpen wij jou als een persoonlijke assistent. Jouw dagelijkse taken kunnen wij vereenvoudigen met onze online agenda en kassasysteem. Daarnaast trek je veel nieuwe klanten naar jouw pedicurepraktijk.

Voor elke Pedicure

Of je nu alleen werkt of met personeel, de pedicure software van 1Beautysoftware.nl helpt je. Een programma dat gemaakt is voor de beautybranche. Met een digitaal online afsprakenboek met een fijn en duidelijk klantenbestand, een digitale kassa, marketing voor je klanten en kant en klare cijfers voor je administratie.

ZZP Bundel

Werk je alleen dan heb je met de ZZP-bundel de voordeligste optie.
Hiermee heb je de online agenda, met online boekingen, het kassasysteem en de verjaardag e-mail.
Voor slechts € 24,50 per maand heb je alles in één. En dat kan altijd uit, want een nieuwe klant via 1BeautyAfspraak.nl komt altijd binnen. En die levert het na één bezoek per maand alweer op.
Klik hier voor meer ZZP-bundel informatie

Haal meer uit je tijd

Ons doel is jou te helpen jouw pedicurepraktijk te laten groeien door de dagelijkse taken te vereenvoudigen of zelfs geheel te automatiseren. Onze alles-in-1 oplossing werkt als jouw persoonlijk assistent. Afspraakherinneringen worden automatisch verstuurd waarmee je no-shows voorkomt. Facturen mail je eenvoudig door voor de zorgverzekering. Begin vandaag nog met pedicure software voor jouw praktijk.

Lege plekken in de agenda worden gevuld

De klant ontvangt direct na het maken van een reservering een keurige bevestiging van de reservering. Ook de salon ontvangt deze bevestiging en de reservering staat automatisch in de agenda. Een lege plek in de agenda kan snel worden ingevuld. Dankzij het reserveringssysteem van 1BeautyAfspraak.nl ontvangen aangesloten pedicures veel nieuwe klanten en veel afspraken. Een optimale agendavulling voor pedicures.

Zelf de regie houden over je agenda

Zelf de regie over je eigen agenda. De agenda kun je precies zo instellen als dat je zelf wenst qua openingstijden, werkroosters, vrije dagen, inwerktijden of behandelingen. Dit is eenvoudig in te stellen en wij kunnen je hier ook graag bij helpen.

No shows verleden tijd

No-shows zijn verleden tijd omdat de klant een bevestiging en een herinnering ontvangt van de afspraak. Een afspraak vergeten? Dat kan niet meer met deze online agenda.

Meer klanten, minder telefoon

Wanneer klanten zijn geweest, kunnen ze na een tijdje herinnerd worden dat het weer tijd wordt voor een nieuwe afspraak. Hierdoor maken klanten sneller weer een afspraak en gaan vaker naar de pedicure.
Door het online reserveren heb je in de praktijk minder telefoon. Dit geeft  veel rust voor jezelf en voor de klant in de stoel.

Geen maandelijkse kosten met online agenda

Het voordeel van de online agenda van 1Beautysoftware.nl is dat de pedicure geen vaste maandelijkse kosten heeft. Wij werken met puntenbundels. Een predicure betaalt slechts 1 punt wanneer er ook daadwerkelijk een online reservering binnen komt. Eigen reserveringen en het gebruik van de agenda met klantenbeheer zijn verder geheel kosteloos.

Het zeer gebruiksvriendelijk kassa systeem van 1Beautysoftware.nl kan gekoppeld worden aan de online agenda.  Alleen het kassasysteem gebruiken kan uiteraard ook. Dit kassasysteem is in de afgelopen 10 jaar explosief gegroeid onder de salons en praktijken in Nederland. Dit komt door de zeer lage prijs en de gebruiksvriendelijkheid.

Online agenda proefperiode 6 maanden

Wil jij ook eens proberen hoe de online agenda werkt? Wij geven salons en praktijken geheel vrijblijvend een online demo. Wanneer je je vervolgens aanmeldt, betaal je slechts €85,- aanmeldkosten. Wij zetten je salon dan online op 1BeautyAfspraak.nl en helpen je om je agenda naar wens in te vullen. Vervolgens kun je de online agenda voor 6 maanden (max 250 online reserveringen)  proberen zonder verdere kosten.

Ja, ik wil dit graag 6 maanden uitproberen!