Software voor zonnestudio


Een online agenda of kassasysteem voor jouw zonnestudio?

Met de software van 1BeautySoftware.nl heb jij alles goed geregeld.

Kassasysteem

Ben je op zoek naar een kassasysteem voor jouw zonnestudio? Met ons kassasysteem wordt afrekenen zeer eenvoudig en kunnen alle klantgegevens goed worden bijgehouden. Voor een klein vast bedrag per maand, slechts €15,-, heb je al een compleet kassa systeem. Speciale dure hardware is niet nodig. Het kassa systeem is op iedere computer of laptop met internet te gebruiken. Updates zijn niet nodig. Die verzorgen wij online.

Online agenda

De online agenda van 1Beautysoftware.nl is verbonden aan het reserveringssysteem van 1BeautyAfspraak.nl.  Voor de online agenda betaal je geen vaste maandelijkse kosten en deze kun je kosteloos gebruiken wanneer je deelneemt aan ons reserveringssysteem. De betaling van de online agenda gaat met een puntenbundel. Eén online reservering kost de ondernemer 1 punt, verder niks. Dit kan dus altijd uit. Je betaalt alleen wanneer het je ook iets oplevert.

Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Ontwerp zonder titel (1)

ZZP bundel

Voor slechts €24,50 per maand ontvang jij online reserveringen, heb je een online agenda en een kassa systeem. Meer heb je niet nodig om het financieel goed geregeld te hebben en klanten de mogelijkheid te geven om 24/7 een afspraak bij jouw zonnestudio te maken.
Meer informatie over de ZZP-bundel? Klik hier

Wil je weten wat het beste is voor jouw zonnestudio? Bel gerust met onze helpdesk en wij denken graag met je mee. Wij kunnen je advies geven door onze jarenlange ervaring hierin.
Telefoonnummer 0594 - 820 211