Veelgestelde vragen

Absoluut niet. Je kunt alle restricties per medewerker aangeven die je wilt. Het beperkt je niet meer in je vrijheid dan dat je dat gewend was met een afsprakenboek op papier.

Ja zeker, dat is mogelijk. Ben je alleen op zoek naar een goed en gebruiksvriendelijk kassa systeem dan kun je deze ook zonder de online agenda van 1Beautysoftware.nl afnemen. Alleen de online agenda zonder de kassa kan uiteraard ook.

Ja, wanneer je een behandeling invoert, kun je extra informatie over de behandeling invoeren. De klant kan deze informatie lezen onder “informatie”.

Wanneer een salon met de online agenda van 1Beautysoftware.nl werkt, krijgt de salon een eigen informatie pagina op 1BeautyAfspraak.nl. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Op deze pagina staan je openingstijden, je adres, een link naar je website en/of Facebook pagina en de mogelijkheid om prijzen te vermelden. Op deze manier is de salon erg goed vindbaar op het internet en komt hoog in de resultaten van o.a. Google te staan.

Alleen de ZZP-bundel heeft een opzegtermijn van 1 maand. Verder werken wij niet met contracten of een opzegtermijn.

Nee, de bevestiging en de herinnering van de online gemaakte afspraak worden zonder extra kosten verstuurd naar de klant. Ook wanneer de salon zelf een afspraak inboekt, wordt deze afspraak kosteloos bevestigd en wordt er een herinnering naar de klant gestuurd. Geheel kosteloos uiteraard.

Ja, het maakt niet uit of je gebruik maakt van een computer, laptop of tablet. De software van 1Beautyafspraak.nl is geschikt voor alle apparaten en opereert volledig in de Cloud. Er zitten geen speciale eisen aan het apparaat dat je gebruikt, al is deze bij voorkeur niet ouder dan 5 jaar.

Meer dan een internetverbinding heb je niet nodig om aan de slag te kunnen.

Het enige wat je nodig hebt om met 1Beautysoftware.nl te starten is een computer, laptop of tablet en een stabiele internetverbinding. Wil je het je zelf nog makkelijker maken, dan kun je ook nog met een barcodescanner of kassalade gaan werken.

Wij leveren zelf geen hardware omdat onze software weinig eisen heeft voor gebruik.

Ja zeker, je kunt door te klikken op de afspraak direct afrekenen op naam van de klant. Deze gegevens worden bewaard en kun je later terugvinden in de klant historie van deze klant.

Jazeker, onze databases zijn afgeschermd van het gebruikelijke internet en alleen onze applicatie heeft toegang tot de database. Uiteraard worden de nodige back-ups continu uitgevoerd.

Wij nemen de beveiliging en privacy van jouw persoonlijke gegevens en die van je klanten zeer serieus. Wij zullen nooit zonder toestemming deze gegevens inzien. Ook zullen wij jouw gegevens en die van je klanten nooit ergens voor gebruiken of met derden delen.

Ja, je kunt een bon printer koppelen aan de software van 1Beautyafspraak.nl. Er wordt dan direct na het afrekenen automatisch een bonnetje voor de klant geprint. Vraag ons naar de specificatie van de bonprinter. Wij stimuleren daarentegen dat de factuur naar de klant kan worden gemaild met één druk op de knop. Dit om onnodig papier en onkosten te voorkomen.

De software van 1BeautyAfspraak.nl is geen compleet boekhoudprogramma. Alle gegevens die van belang zijn voor de boekhouding (zoals dagtotalen, kasuitgaven en facturen) kun je met één druk op de knop opslaan als een pdf-bestand. Deze kun je doorsturen naar de boekhouder of als CSV bestand importeren in het boekhoudprogramma Yuki. Voor inkoopfacturen, urenregistratie en btw-aangifte heb je een los boekhoudprogramma nodig.

Je kunt uiteraard een pinapparaat gebruiken, maar deze kan niet direct door de software van 1BeautyAfspraak.nl aangestuurd worden. Op het pinapparaat typ je het te pinnen bedrag in.

Voor meer informatie kun je bellen met 1BeautyAfspraak.nl (0594 - 820 211) of het informatie formulier invullen.