Bevestigingen en herinneringen

Communiceren met klanten over afspraken

 

Bevestiging van de afspraak

Iedere klant die een afspraak maakt in een salon die is aangesloten bij 1BeautyAfspraak.nl ontvangt direct een bevestiging van de afspraak per e-mail.
Dit geldt voor klanten die online een afspraak hebben gemaakt, maar ook voor klanten die telefonisch een afspraak hebben gemaakt. In deze afspraakbevestiging staat het adres van de salon en de dag, datum en tijdstip van de gemaakte afspraak. Daarnaast staat ook de gekozen behandeling op de bevestiging.

Wanneer de klant heeft gekozen om de behandeling door een bepaalde medewerker te willen laten uitvoeren, wordt deze medewerker ook vermeld op de bevestiging.  Eventuele opmerkingen van de klant worden ook op de bevestiging vermeld. Wanneer een klant liever geen afspraakbevestiging ontvangt, kan de klant of salonmedewerker dit aangeven in de persoonsgegevens van de klant.

Afspraakherinneringen voorkomen no-shows

Klanten ontvangen ruim voor de afspraak een afspraakherinnering van 1BeautyAfspraak.nl.  Vooral bij klanten die ruim van te voren een afspraak hebben gemaakt, is dit zeer welkom. Door deze afspraakherinnering worden no-shows nagenoeg voorkomen.

Geen enkele salon eigenaresse/eigenaar zit te wachten op een no-show; no-shows betekenen minder afspraken, verspilling van waardevolle tijd en geen omzet. Onze afspraak herinneringen worden verstuurd op standaard tijden maar afhankelijk van het tijdstip van de gemaakte afspraak.

Uitnodiging voor een herhaalboeking

Wil jij graag dat jouw klanten een automatische herinnering ontvangen om een nieuwe afspraak te maken na een bepaalde tijd? Gebaseerd op de vorige behandeling kunnen deze automatisch worden verstuurd. Ook deze optie is uiteraard door de klant of door de salon aan of uit te zetten.

Benieuwd hoe het werkt voor jou?
Vraag een online demo aan

Wij nemen graag contact met je op wanneer het jou uitkomt.