Onderwijs

Diverse beautyopleidingen in Nederland gebruiken de software van 1Beautysoftware.nl. Studenten leren hoe zij de software (online agenda en kassa systeem) in de praktijk kunnen gaan gebruiken.

ROC Friese Poort logo
ROC Nijmegen
Drenthe college lang
AC-LOGO-H-rgb-1

Beautyopleidingen gaan met hun tijd mee wanneer ze hun studenten tijdens de studie leren te werken met een online agenda. Op deze manier kunnen ze leren hoe belangrijk het is om goed bereikbaar te zijn voor reserveringen van klanten en hierdoor als salon goed vindbaar te zijn voor nieuwe klanten.

De online agenda en het kassa systeem van 1Beautysoftware.nl  zijn zeer eenvoudig aan te leren en beide modules zijn ontzettend gebruiksvriendelijk.

Leerlingen ervaren hoe een online beautyagenda werkt. Zij kunnen het gemak ervaren van online reserveren. Salons die werken met de online agenda van 1Beautysoftware.nl zijn boekbaar via 1Beautyafspraak.nl en 1Afspraak.nl. Tijdens de lessen leren ze;

  • Hoe verwerk ik klantgegevens?
  • Hoe kan ik een afspraak wijzigen in de agenda
  • Hoe kan ik zien of de klant eerder in de salon is geweest?

Daarnaast gebruiken zij ook het online kassa systeem. Hiermee leren ze niet alleen om af te rekenen met de klant, maar kunnen ze ook zien hoe het werkt met “voorraadbeheer” in een salon en welke financiële lijsten er bestaan.

" Hoe vraag ik de historie op van een klant en hoe reken je direct af vanuit de online agenda op de naam van de klant?"

Allemaal vragen waar ze later in de praktijk mee te maken krijgen. Heeft een stagiaire al gewerkt met deze online beautysoftware, dan heeft de leerling al een absolute pré en een mooie ervaring wanneer die als leerling een salon binnenstapt.

Benieuwd hoe het werkt?
Vraag een online demo aan

Wij nemen graag contact met je op wanneer het jou uitkomt.