ZZP bundel

Online agenda met kassa systeem

 

Beste keuze voor ZZP-ers

Juist voor kleine zelfstandigen is het belangrijk dat klanten online een afspraak kunnen maken. Zo ben je als ondernemer op ieder moment van de dag te bereiken voor boekingen maar word je niet vaak gestoord door de telefoon tijdens het werk of in je vrije tijd. Wij zorgen voor de bevestiging naar je klant en sturen de klant een herinnering van de gemaakte afspraak.

Op financieel gebied helpen wij jou ook! Doordat jij de facturen aanslaat in de kassa, geeft het kassasysteem jou op ieder gewenst moment een uitgebreid financieel overzicht van de omzet. Alles wat je moet en wilt weten. Heeft de boekhouder de kwartaalcijfers nodig? Geen probleem! Met dit kassasysteem heb je met één druk op de knop alles bij de hand.

De kassa en de online agenda van 1Beautysoftware.nl heeft een klantenbeheersysteem. Zo kun je direct afrekenen vanuit de agenda en alle financiële gegevens staan direct onder de naam van de klant geregistreerd. De gegevens van je klanten kun je vervolgens in één oogopslag zien. Bijvoorbeeld de afspraken of de aankopen.

In de ZZP-bundel bieden wij jou ook de verjaardags e-mail voor klanten. Op deze manier kun jij je klanten verrassen met een leuke boodschap of een leuke attentie zonder veel werk. Deze e-mail voer je éénmalig in en het systeem doet de rest.

Deze software helpt jou om nieuwe klanten te krijgen. Wanneer je aangesloten bent bij 1BeautyAfspraak.nl is jouw salon veel beter vindbaar op het internet. Daarnaast kun je de relatie met je klanten enorm versterken.

Benieuwd hoe het werkt voor jou?
Vraag een online demo aan

Wij nemen graag contact met je op.