Wat heb je nodig?

Je overweegt om gebruik te maken van de software van 1Beautysoftware.nl. Wat moet je aanschaffen?

Speciale dure hardware aanschaffen voor de software in jouw salon is niet nodig. Het enige wat je nodig hebt voor de kassa of de online agenda is een computer of laptop met internet.

  • Een computer, laptop of tablet

    De kassa en online agenda van 1Beautysoftware.nl zijn online programma’s. Je kunt op iedere moderne computer, laptop of tablet gebruik maken van onze software. Wij ondersteunen gewone Windows pc’s, maar ook Apple Mac’s en Chromebooks.

  • Internet

    De software van 1Beautysoftware.nl hoeft niet geïnstalleerd te worden. Om gebruik te maken onze software heb je een stabiele internetverbinding nodig. Het is mogelijk om in noodgevallen gebruik te maken van een 4G of zelfs 5G mobiele verbinding.

Niet nodig, wel mogelijk:

- Een kassa lade of scanner

Als kassa lade kun je gebruik maken van de Pro-410 Fronttouch of de Pro-123 Touch. Wil je een elektrische aangestuurde kassalade en maak je gebruik van een Windows computer dan kun je gebruik maken van de Pro-423 met USB. Tevens is het mogelijk om met een barcode scanner te werken. Wij adviseren de barcode scanner van Geldtel.nl scanner 6200A

-Een printer

Wanneer de klant een factuur wil ontvangen, kun je met één druk op de knop de factuur mailen naar de klant. Een printer is daarvoor niet meer nodig.
Als bonprinter adviseren wij de Thermische bonprinter Sam4s Giant-100 met 3-voudige interface.