Reviews voor kapsalons

De beste marketing

Top kapsalon! Altijd het gewenste resultaat, goeie prijs/kwaliteit verhouding en een gezellige sfeer. Tot gauw dames!

Een mooie review is de beste marketing voor jouw kapsalon. Daar kun je niet tegen adverteren. Maar verzamel je die complimenten en opmerkingen van klanten ook?

Weten en meten door klantervaringen

Wanneer een klant een behandeling heeft gehad in jouw kapsalon, kan deze klant via 1Kapper.nl een review achterlaten. Hiermee krijg jij een totaal inzicht in hoe de klant de behandeling en het totaalplaatje van jouw service heeft ervaren. Zo nodig kun jij je dienstverlening hier op aan passen of kun je genieten van de mooie woorden en je collega’s laten weten dat jullie op de goede weg zijn.
Iets waar jij zo hard je best voor doet. Nieuwe klanten laat je op deze manier kennis maken met jouw service.

Review Certificaat

Jaarlijks bekijkt 1Kapper.nl de uiteindelijke beoordelingsscore van de reviews per kapsalon en barbershop. De aangesloten kapsalons en barbershops die hoog scoren op het gebied van de reviews ontvangen een Review Certificaat. Een jaarlijks initiatief om onze waardering te tonen aan onze aangesloten salons die een hoge beoordelingsscore hebben ontvangen.

ZZP bundel

Ben jij een kapper zonder personeel, dan kun je kiezen voor de speciale ZZP-bundel.
De ZZP-bundel bestaat uit de online kappersagenda en het kassasysteem. Tevens is de ZZP-bundel inclusief de verjaardags e-mail. Hiermee kun je al je klanten automatisch een felicitatie sturen met hun verjaardag en eventueel een aanbieding meesturen. Hoe deze kapsalon software eruit ziet en hoe het werkt?