Software voor beautysalon

Heb je een eigen beautysalon, nagelstudio, zonnestudio of ben je een pedicure? Voor deze branche hebben wij een online agenda en kassa systeem ontwikkeld. Voor klanten is 1BeautyAfspraak.nl hét reserveringssysteem om een afspraak bij een salon te maken.

Via deze website kun je hier meer informatie over vinden.
Klanten kunnen een afspraak maken via 1BeautyAfspraak.nl of via je de website door middel van een link. Zeker in de beautybranche is online reserveren een must aangezien je niet snel bij een beautybehandeling kunt weg lopen. De klant kan op deze manier een afspraak maken zonder jou te storen in je werk.

Door middel van een inlogcode kun je jouw kassa of online agenda beheren en raadplegen. Dit kan op een tablet, laptop of een pc.

ZZP Bundel

De ZZP bundel wordt ook in de beautybranche veel gebruikt door ondernemers die alleen werken. Deze ZZP-bundel  is een speciale bundel waarin je de online agenda samen met het kassa systeem voor slechts €24,50 per maand kunt gebruiken. Met deze ZZP bundel heb je het als zzp-er in de beautybranche perfect voor elkaar.

Kassasysteem

Uiteraard kun je ook kiezen voor alleen het kassa systeem van 1BeautyAfspraak.nl. Met het kassa systeem heb je naast het afrekensysteem ook alle nodige financiële lijsten bij de hand, inclusief klantenbeheer en voorraadbeheer. Voor slechts €16,50 per maand heb je het goed geregeld met dit online kassa systeem.

Online Agenda

Alleen de online agenda afnemen kan uiteraard ook. Je bent dan te reserveren via het reserveringssysteem van 1BeautyAfspraak.nl en je betaalt alleen wanneer je een online reservering ontvangt. Het gebruik van de agenda inclusief alle klantenkaarten e.d. is helemaal gratis.
Meer informatie over software voor de beautybranche

Wil je weten wat voor jou het beste is voor jouw salon? Wij denken graag met je mee. Wij kunnen je advies geven door onze jarenlange ervaring hierin.