Software voor grote salons

Agenda blijft overzichtelijk met veel medewerkers

 

Heb jij een grote salon en ben je op zoek naar de juiste salonsoftware? Niet alle software is geschikt voor veel medewerkers. Want hoe ziet een agenda eruit wanneer je meer dan 15 medewerkers in de agenda hebt staan? De agenda moet namelijk ten aller tijde goed overzichtelijk blijven.

De software van 1Beautyafspraak.nl is zeer geschikt voor kleine, maar ook zeker voor zeer grote salons.
De grootste salon die momenteel met onze online agenda werkt, is een salon met maar liefst 28 medewerkers. Deze salon werkt al meer dan 9 jaar met de online agenda.
Alle medewerkers van deze salon staan in de agenda en de eigenaar is zeer tevreden over de manier waarop onze software voor zijn salon werkt.

De software van 1BeautyAfspraak.nl is voor grote en kleine salons dé oplossing op het gebied van online reserveren, online agenda, afrekenen en marketing. Dagelijks worden er via het reserveringssysteem van 1BeautyAfspraak.nl duizenden afspraken gemaakt bij salons. Wil jij meer klanten ontvangen, dan vragen wij je aan te sluiten bij 1BeautyAfspraak.nl zodat onze klanten jouw mooie salon ook weten te vinden.

Bel ons gerust voor de mogelijkheden voor jouw salon. Wij denken graag met je mee.
Telefoon: 0594-820 211